טבעי,רפואה משלימה, רפואה טבעית, רפואה אלטרנטיבית, טבעי
לדף הבית שיטות טיפול סרטונים מאמרים סיפורים
חפש מטפל לוח מודעות צור קשר פורומים לוח אירועים
פרסום באתר
מה את/ה מחפש/ת?  
 
חפש/י מטפל עפ"י סימפטום או עפ"י התמחות: - -
לוח אירועים טבעי
<< מאי 2024 >>
א' ב' ג' ד' ה' ו' ש'
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
להוספת אירוע / סדנא לחץ כאן
סרטונים
מאמרים
סיפורים
שיטות טיפול
רשימת מטפלים
פורומים
לוח מודעות
מודעה מתוך פורום נטורופתיה - אייפק -   
לחם מלא
פורסמה בתאריך: 13/12/2009 23:18
שלום טופז,

ראשית, כאשר אין על הלחם כל תווית שמציינת את המרכיבים ואת שם היצרן
צריכה להדליק אצלך נורה אדומה. קשה להסתמך רק על מראה עיניים.
לעיתים קרובות לחם שחור הוא למעשה לחם לבן שהוסיפו לו חומרים שישוו לו כביכול מראה 'כפרי' ובריא.
שנית, לחם מלא ובריא רצוי שיכיל בתוכו גרעינים שלמים או חלקי גרעינים.
ובכך, האינדקס הגליקמי שלו יורד (מדד המראה עד כמה אכילתו של מוצר מסוים מעלה את רמות הסוכר בדם שעתיים לאחר האוכל הכוונה פה לפחמימות)
דבר נוסף, לעיתים קרובות יצרני הלחם מערבבים קמח לבן וקמח מלא וקמחים נוספים, רצוי בהחלט לדעת מה המרכיבים ואיזה מרכיב הוא הדומיננטי.
לכן, המסקנה הטובה ביותר לקנות לחם עם תווית ועם שם היצרן.


בברכה,

דורית שור-נטורופתית R.na
מטפלת אייפק בכירה מקצועית
נטורופתיה הדרך לבריאות טובה
בהודעה זו צפו 43 אנשים
   
אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לטיפול כלשהו